Mijn geile nicht

Ik ga regelmatig bij mijn nicht op visite en hebben het dan over de dagelijkse dingen in ons leven.zo zaten wij op een avond lekker aan een borrel en het werd al snel laat.rond een uur of elf zij ik dat ik naar huis toe ging omdat ik de volgende dag weer moest werken en nog even wilde douchen voor ik naar bed ging.je mag ook hier douchen zei ze meteen.dan konden we nog een biertje drinken.ik nam haar aanbod aan en dronken we eerst nog een biertje.daarna bracht ze mij naar de badkamer en lag een handdoek voor mij klaar.ik zette de douche alvast aan en begon mij uit te kleden.ga jij maar lekker douchen dan doe ik alvast mijn nachthemd aan.ik zei ok en stapte onder de lekkere warme straal en begon mijn haren te wassen.vervolgens zou ik mijzelf gaan wassen maar kwam tot de conclusie dat zij geen washandje had neergelegd,dus vroeg ik aan Esther of zij die voor mij wilde pakken.ze kwam de badkamer in met alleen haar nachthemd aan en meteen vielen mijn ogen op haar mooie grote borsten (DD) en haar keiharde tepels die door de stof heen priemden.mijn pik begon meteen te groeien.zo neef zei ze.het bevalt je zeker wel wat je ziet.even kom ik niks meer zeggen en zei stotterend j jj ja.dat ziet er mooi uit.nou zei ze,jij hebt ook niet achteraan gestaan bij het uitdelen?en haar ogen dwaalde af naar mijn inmiddels keihard geworden paal van 22 cm.nee stamelde ik en begon te blozen.zal ik erbij komen?ik zei ok.ze trok haar nachthemd uit en haar borsten keken heel uitnodigend naar mij.ondanks het flink warme water waren haar tepels tot ongekende hardheid gestegen en smeekte gewoon om gezogen te worden.zeep je mij eventjes in?zei ze met een zwoele stem.dat liet ik mij geen twee keer zeggen en begon haar in te zepen.eerst over haar rug en buik,en zakte langzaam of naar haar benen waar ik meteen een mooi uitzicht op haar spiegelglad geschoren kutje die volgens mij zo van een tiener geweest had kunnen zijn.ondanks dat ze net de veertig was gepasseerd.na enkele minuten zei ze,vergeet je niet iets?ik keek haar aan en wist verdomd goed wat ze bedoelde.nee hoor zei ik en een straal douchegel verdween over haar borsten die ik liefdevol een massage gaf.elke keer als ik over haar keiharde tepels ging kreunde ze zacht.mijn pik werd nog harder en terwijl ik heerlijk met haar borsten bezig was,voelde ik haar hand om mijn pik gaan en begon mij langzaam af te trekken.wat een lekkere pik heb je zei ze en met haar andere hand beg xe mijn ballen te masseren.ik kreunde zachtjes met haar mee.ze draaide zich om en liet zich door haar knieĆ«n zakken,en waar ik al een tijdje over fantaseerde ging eindelijk gebeuren langzaam sloot ze haar lippen over mijn eikel heen en begon langzaam aan mijn pik te zuigen.even kreunde ze en zei dat ze nog nooit zo’n grote pik in haar mond had gehad.met steeds langere halen pijpte ze mij naar de zevende hemel.ik was in tijden niet zo lekker gezogen.ze zag aan mij dat ik met volle teugen genoot en voerde het tempo op.steeds dieper verdween mijn pik in haar mondje tot ik achter in haar keel zat.weinig moeite had ze ermee om mijn gevaarte zo diep weg te werken.met veel schokken kwam ik klaar diep in haar keel en mijn 7 stralen warm zaad werd gulzig weggewerkt alsof het een pot bier was.ik haalde mijn pik uit haar mond en ze likte het restje zaad eraf.ik spoelde mij nog even af en ik hielp haar nog met afdrogen.zelf droogde ze haar benen af en bukte voorover.ik zag dat als een uitnodiging en duwde meteen mijn tong tegen haar kutje met een geile kreun tot gevolg.kom zei ze tegen mij en we liepen naar de slaapkamer.meteen ging ze liggen en spreidde haar benen gewillig en begon haar inmiddels zeiknatte kutje te likken.ik heb nog nooit zulke heerlijke sappen geproefd als die van mijn nicht.haar klit was keihard en mijn tong gleed door haar zeiknatte gleuf heen.ze kreunde het uit van genot en voelde dat het niet lang meer zou duren voor zij een spetterend orgasme zou krijgen.schokkend kwam ze klaar en een straal van haar vocht verklapte dat im mijn werk goed gedaan had.gulzig slurpte ik alles op wat ik in mijn had en likte ik haar kutje lekker schoon zodat er geen druppel verloren ging.mijn pik was alweer tot oorlog sterkte gekomen en dat was niet onopgemerkt gebleven.ik wil je pik in mij voelen zei ze met de meest geile stem die ik ooit gehoord heb.ik moest op mijn rug gaan liggen en uitdagend ging ze op mij zitten.tergend langzaam en centimeter voor centimeter schoof zij haar inmiddels kletsnatte kut over mijn pik heen tot ze tegen mijn ballen aanzat.een iets pijnlijk kreuntje verraadde dat ze iets te ver was gegaan.langzaam begon ze te rijden op mijn pik.ik heb nog nooit zo’n strak kutje gevoeld.dieper en dieper verdween mijn lul en ze voerde het tempo verder op.ik pakte haar borsten en begon ze te kneden.ze was niet meer te houden.kreunend van genot kwam ze klaar en een flinke straal van haar sap spoot over mijn buik.dat was het moment dat ik het niet meer op kon houden en eindelijk mijn zaad ik haar kutje kon spuiten.en weer 6-7 stralen sperma schoot ik naar binnen.kreunend en hijgend ging ze van mijn pik af en een golf van zaad en haar vocht belandde op mijn buik waarna zij gretig mijn zaad en haar eigen sappen op slurpte.ik had nog mooi zoiets geils meegemaakt.daarna zijn we nog lekker samen wezen douchen,en kon ze het niet laten om mijn pik nog een keer te laten spuiten.regelmatig ga ik nog bij haar op bezoek.niet alleen voor een borrel,maar ook voor die geweldige geile sex.

Author: Sexy Maxime