Samen wonen en neuken

Sinds ik en mijn zus elkaar neuken heb ik haar leren kennen met een grote sexdrift. Ook haar gore taal tijdens het neuken verbaasd me al lang niet meer, integendeel, het wind mij ook op. Maar gisterenavond wist ze me toch weer te verbazen terwijl we tv keken.

Heb jij ooit al een triootje gehad en zou je dat eventueel willen doen vroeg ze?

Spijtig genoeg niet antwoordde ik maar ik zou er misschien geen nee tegen zeggen. Wel zei ze, je kan het misschien wel eens mee maken. Mijn vriendin Anja staat er wel voor open. Watttt riep ik, heb jij haar verteld dat wij elkaar neuken? Tja zei ze, het was er uit voor ik het besefte. We waren een pannenkoek gaan eten en we begonnen over seks te praten. Mijn vriendin Anja zei dat best wel gelukkig was met haar leven als alleenstaande 20 jaar na haar scheiding. Het enige dat ik ondanks dat ik al 57 jaar ben mis is af en toe een lekker stijve pik in mijn gleuf zei ze. Mis jij dat niet vroeg ze. Ik krijg 3-4 keer op de week nog wel een lekkere beurt antwoordde ik. Heb jij dan een vriend vroeg ze, ik weet daar toch niets van. Nee, een vriend heb ik niet maar wel een broer glimlachte ik. Oeps, het was er uit voor ik het wist.

Hoe kom je er bij haar dat te vertellen vroeg ik, nu kan ze dat rond gaan vertellen in het dorp en je weet hoe bekrompen veel mensen daar nog over denken. Dat zal ze niet doen zei ik, ik en Anja hebben ook een geheim dat ze liever niet bekend zal willen worden. Toen we jong waren hebben wij ook een tijdje regelmatig seks gehad met elkaar.

Vertel zei ik. Wel zei ze, in die tijd ( we waren 13-14 jaar) gingen we regelmatig met een viertal meiden zonnen op een afgelegen stukje strand. Door toeval waren ik en Anja daar op een dag alleen. We lagen te zonnen in bikini toen Anja plots haar bovenstukje uit deed, zo krijgen mijn tieten ook een kleurtje zei ze. Ik vond dat ook nog geen slecht idee en deed ook mijn BH uit.

Anja begon haar tieten in te smeren met zonnebrandolie en toen ze gedaan had zei ze, ik zal ook jouw tieten eens insmeren, mijn handen plakken nu toch al van de olie zei ze. Ze begon mijn tieten in te smeren maar tot mijn schaamte werd ik daar een beetje geil van en werden mijn tepels harder. Ze had het natuurlijk gemerkt en begon nu echt wel met mijn tieten te spelen. Ik kon natuurlijk niet achterblijven en begon ook aan haar tieten te zitten. Na een tijdje begonnen we ook aan elkaars tieten te likken en te zuigen. Plots voelde ik haar hand over mijn buik schuiven en schoof ze met haar hand tussen de elastiek van mijn bikini slipje in. Ze begon over mijn kutje te wrijven en het duurde natuurlijk niet lang of ik was drijfnat. Lekker hé zei ze. Ik ging ook in haar slipje en trof daar natuurlijk een zeik natte spleet aan. We hebben daar elkaar lekker gevingerd en gelikt tot we klaar kwamen. Het zal je wel niet verbazen dat we nadien dat nog dikwijls herhaald hebben lachte mijn zus.

Wauw zei ik, nu geloof ik wel dat ze dat liever geheim houd.

Author: Sexy Maxime