Anaal met 2 zusjes

Hallo met Gerard ik wil een verhaal met jullie delen. Ik ging al een tijdje uit met een leuke meid. Zij was toen 22 en had een zusje van 18. Op een avond bij haar ouders thuis waren we lekker aan het neuken. We dachten dat we alleen thuis waren. We waren lekker bezig. Was haar lekker op zijn hondjes aan het neuken toen mijn vinger naar haar sterretje ging. Zij werd graag anaal geneukt. Vooral als eenmaal geil was van het neuken in haar kut. Ze keek naar achteren naar mij met een duivels geile glimlach en ik wist dat het goed zat. Even later zat ik haar lekker in haar reet te neuken terwijl zij met haar klit speelde. Ze werd helemaal gek. Ik keek ineens naar rechts naar de deur die op een kier stond en plots zag ik haar zusje staan. We keken elkaar zo aan terwijl ik haar zus bleef neuken. Ik werd er toch bloedgeil van wetend dat Susan daar in de deuropening naar ons stond te kijken terwijl haar zus van niks wist.

Ik zei tegen Janet.” Vind je het lekker zo in je reet geneukt te worden geile slet?” Ze kermde jaa. Tot gingen zus haar ogen helemaal open staan. Ik zag dat ze zich waarschijnlijk aan het vingeren was. De geilheid werd me te veel en ik zei” kom er maar bij hoor als je Wilt?” Janet keek om een zag haar zusje naast ons bed staan. Ze wist even niet wat te doen maar toen stamelde Sus” Is dat nu lekker wat hij doet?” Terwijl ze naar haar zus haar kont wees. Janet zei nou ik vind het heerlijk wil jij het ook eens proberen? Hakkelend zei ze ja. Ik zei tegen Sus. Dat ze op haar rug op bed moest gaan liggen. Tegen Janet zei ik bef haar maar alvast lekker nat terwijl ik het glijmiddel pak.

Toen ik terug kwam van de auto lag Janet lekker haar zusje te beffen. Ik zei tegen Sus dat ze op haar knieën moest gaan zitten. Dat deed ze braaf ik masseerde haar kontje met het glijmiddel en stak voorzichtig mijn wijsvinger er in. Mijn goed wat was ze strak. Rustig bouwde ik het tempo op en al snel kon ik haar vingeren met mijn duim. Toen ik haar goed opgerekt had besloot ik dat het tijd was voor het echte werk. Ik smeerde mijn lul nog even in met glijmiddel en stak hem voorzichtig in haar sterretje. Ze kreunde het uit en begon ook een beetje te janken” Het doet te veel pijn stop nou” maar ik was vastberaden dat ze in haar reet geneukt zou worden . Ik vroeg aan Janet om haar kutje te beffen terwijl ik haar reet neukte. Dit had een positief effect. Na een tijdje kon ik hem er helemaal in douwen. Steeds harder en harder ging ik te keer in dat maagdelijke kontje. Voelend dat mijn orgasme er aan zat te komen zei ik tegen Janet dat ze moest blijven liggen en dat ze zo mijn sperma op moest vangen. Zo gezegd zo gedaan. Toen ik mijn sperma in haar kontje spoot vertelde ik Sus dat ze het er uit moest persen. Dat deed ze en het kwam er in een straaltje uit zo in haar zus haar mond die alles lekker doorslikte. Man wat was dat een geil zicht. We hebben het daarna nog vaak gezellig gemaakt.

Author: Sexy Maxime